Teeltbegeleiders zaaizaden

variabel, 40 uur per week

In verband met pensionering en uitbreiding, zijn wij voor ons team in Nederland op zoek naar

Teeltbegeleiders zaaizaden (m/v)

De afdeling

Ons team van teeltbegeleiders beheert en begeleidt de zaaizaadteelt van diverse gewassen waaronder graszaad, hybride spinazie, hybride koolzaad, granen en cruciferen. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de teeltadministrateur en het hoofd van de teelt.

De functie

Als teeltbegeleider ben je verantwoordelijk voor de productie van zaaizaden in jouw regio. Hiervoor sluit je contracten af met telers en adviseer je telers over teelt-technische zaken. Je inspecteert de gewassen regelmatig, plant en coördineert een deel van het logistieke proces en fungeert als schakel tussen teler en bedrijf. Je werkt zeer zelfstandig in je eigen regio en regelmatig kom je naar kantoor voor overleg met collega’s.

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken we een ondernemende flexibel ingestelde persoon die teelt-technisch goed onderlegd is. Het bijhouden van een basis-administratie en het evalueren van resultaten is iets waar je gevoel voor hebt. Per regio werken we met een bestaande groep van telers. Je beschikt over een commerciële instelling om de activiteiten in de regio verder uit te bouwen.

Bedrijfsprofiel

Vandinter Semo B.V. is een zelfstandig, internationaal opererend Nederlands bedrijf, gespecialiseerd in productie, veredeling en verkoop van landbouwzaaizaden. Onze sterke punten zijn: de kwaliteit van ons product; innovatie; doen wat anderen niet doen. Bij Vandinter Semo werken 35 mensen en wij zijn uniek in de markt van zaaizaden.

Arbeidsvoorwaarden

Vandinter Semo heeft verschillende mogelijkheden voor invulling van deze functie; het zou kunnen op basis van vast dienstverband, op basis van part-time of op provisie basis. Vandinter Semo kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur en een informele werksfeer. Het betreft een functie die voor een groot deel zelfstandig ingevuld kan worden met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.  

Download vacature in pdf

VEREISTEN

  • Ervaring in de land/tuinbouw
  • HBO denk- en werkniveau
  • Bereidheid meer uren te maken in piek-tijden
  • Standplaats midden en oost Nederland
Contact opnemen